vacature Senior Software Engineer in Oosterzele bij Conundra
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
test jezelf
sector / functies
mijn loopbaan
vacatures

Vacature Senior Software Engineer Oosterzele bij Conundra

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
leidinggevende functie
thuiswerk mogelijk
flexibele uurrooster
solliciteren via deze link
pluspunten
java
Kotlin
React
blockchain

Wil je meehelpen aan een vlottere routeplanning en de distributiepuzzel kraken? Wordt het eens tijd dat jouw visie en software skills de kans krijgt om collega’s te inspireren? Het is mogelijk want bij Conundra zoeken wij een Senior Software Engineer.Jobomschrijving:

In deze rol zal je samen met jouw collega’s een directe impact maken om het verkeer op de weg te minderen. Dat heeft dan weer een positieve invloed op ons leefmilieu en bovendien helpen wij bedrijven met hun ingewikkelde distributieplanning. Benieuwd naar meer?

Als Senior Software Engineer bij Conundra werk je met de kracht van de XP methodiek zodat je waardevolle software weet te ontwikkelen die duurzaam kan worden ingezet. Onze autonome teams bestaan uit 5 à 10 software engineers die onder meer code schrijven voor onze codebase zodat deze makkelijk te begrijpen en uitbreidbaar is. De teams zijn operationeel met een uitgeschreven problem domain waar ze samen een oplossing tegenoverzetten. Als Senior Software Engineer leg je de focus op het Domain Driven Design. Wat is het probleem van onze klant? En hoe kan ik dat zo simpel mogelijk oplossen? 

Je speelt in deze seniorpositie een cruciale rol door het uitdagen van onze software engineers zodat ze zichzelf steeds weer weten te verbeteren. Je communicatieve kwaliteiten en creatieve mindset weten onze teams te inspireren zodat dit leidt tot sterke design foundations. Het resultaat is een agile route-optimalisatieoplossingen voor bedrijven waarmee wij de Conundra-belofte waarmaken namelijk complexiteit vereenvoudigen.

Onze ambitieuze mensen dagen zichzelf en anderen dagelijks uit en willen zich waar mogelijk steeds verbeteren. Door het hanteren van Pair Programming en Ensemble Porgramming (MOB) geloven wij sterk in het bespreken en evalueren van elkaars code. Samen streven we ernaar om de codebase klaar te zetten met kwaliteitsvolle code zodat m’n deze kan implementeren in ons cloudplatform.

Uiteindelijk hebben wij binnen Conundra één gemeenschappelijk doel; het creëren van de beste route-optimalisatie software.

 Ons gewenste profiel:

Kan je jezelf terugvinden in de volgende quote? It is not enough for code to work; Uncle Bob. Dan hebben we een goede match!

We werken met volgende technologieën; Java, Kotlin, Spring boot, React, MongoDB, PostgreSQL, Docker, Kubernetes, Amazon webservices (AWS), Microservices. Wil je goed zijn als senior software engineer en hier (nog beter) leren met werken?

Je weet jouw ervaring en kennis om te zetten in concrete communicatie die jouw teamgenoten inspireert en aanzet tot krachtige realisaties.

Passie & drive typeren jouw werkwijze. Je weet steeds een goed overzicht te bewaren en waar nodig diep in de details te duiken.

Je bent van nature een teamplayer en combineert dit met eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid om dingen (samen) te laten gebeuren.

Stilstaan is achteruitgaan – herkenbaar? Dan hebben wij een match want doelstellingen realiseren is waar wij net zoveel energie van krijgen.

Zit je nog met enige twijfels? Wij bij Conundra luisteren met veel interesse naar jouw ambities en persoonlijke doelstellingen en wie weet vinden we wel de juiste match.

 wij bieden:

Je schrijft mee aan een uniek verhaal met impact op onze leefwereld in een creatieve werkomgeving waarbij je steeds nieuwe vaardigheden leert en codering implementeert. We geven onze mensen uitdagingen waarin zij hun creativiteit, kennis en leergierigheid ten volle kunnen benutten. Elke werkdag krijgen onze werknemers per mail onder meer de vraag “waarmee kunnen we je helpen?”. We doen daily checks want we zijn begaan met jouw welzijn en persoonlijke groei. Maar er is natuurlijk meer ;

Jouw verloningspakket bestaat uit :

 • Salaris
 • Onkostenvergoeding (maandelijks)
 • Maaltijd -en ecocheques.
 • Hospitalisatie -en groepsverzekering.
 • Bedrijfswagen met tankkaart.
 • GSM (aankoopcheque twv 250€)
 • GSM Abonnement
 • Laptop en werkingsmiddelen

Ook volgende extra’s :

Persoonlijk opleidingsbudget.

 • Extra vakantiedagen.
 • Flexibele werkuren.
 • Thuiswerk.
 • Teambuildings.
 • Fruit en frisdrank op kantoor.
 • Sport op vrijdagmiddag (sporthal).
 • Tennis en Paddel activiteiten.
 • Moderne werkomgeving – inclusief de leuke deskbikes als je bewegen en werken wil combineren.

Je maakt deel uit van een geweldig team stuk voor stuk gekwalificeerde mensen die veelzijdig zijn maar vooral leuk om mee samen te werken.annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >