vacature System Engineer in Nazareth bij ESC
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature System Engineer Nazareth bij ESC

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
Bezoek de jobsite van ESC
Word gratis lid voordat je de website van het bedrijf bezoekt.
Je vindt er meer info over de job en je kan desgewenst solliciteren
Beroepen
System engineer
pluspunten
Microsoft 365
VMware

Je bent dol op het contact met klanten en houdt ervan om samen met een team een project van A tot Z uit te werken en tot stand te zien komen? Dan is een job als System Engineer écht iets voor jou! Je komt terecht in een ambitieuze en groeiende organisatie waarin klantgerichtheid centraal staat. Als lid van een dynamisch team, krijg je verantwoordelijkheid en ondersteuning in je taken.Jobomschrijving:

Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie, het onderhoud en de support op ICT omgevingen, zowel cloud als on-premise. Hiervoor werk je zowel op projecten als op preventief onderhoud en herstellingen van bedrijfsoplossingen bij onze klanten.

 • Je staat in voor technische oplossingen op vlak van Microsoft OS, VMWare, Active Directory, Exchange, SAN/NAS, Terminal server (Citrix), Netwerkprotocols (TCP, VLAN, QOS), Firewalls en Microsoft Office 365. 
 • Je staat in voor technische oplossingen op vlak van Microsoft OS, VMWare, Active Directory, Exchange, SAN/NAS, Terminal server (Citrix), Netwerken (TCP, VLAN, QOS), Firewalls, …
 • Je beheert de moderne werkplek omgeving, met alle beschikbare Microsoft365 producten: Exchange online, Office, MFA, EMS, Intune, Autopilot, ….
 • Je bouwt mee aan klanten hun cloud-omgeving, met behulp van Microsoft Azure IaaS, SaaS & WVD-oplossingen.
 • Hiervoor werk je ongeveer 80% bij de klant en 20% vanop kantoor (behoudens corona-tijden)
 • Je bedient voornamelijk klanten in de regio Antwerpen/Brussel
 • Je neemt klantendossiers werkelijk ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hem met betrekking tot vernieuwingen in zijn ICT park.
 • Je begeleidt de klant bij het opstellen en het documenteren van de volledige installatie.


Ons gewenste profiel:
 • Je kan reeds terugblikken op enkele jaren ervaring waardoor je vertrouwd bent met bovenstaande oplossingen (certificaten zijn troeven).
 • Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in netwerking. Een goede kennis van Microsoft server producten, Office 365 en VMware is een vereiste, affiniteit en interesse in security en cloudoplossingen zijn een troef.
 • Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent diplomatisch ingesteld.
 • Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied.
 • Je technische kennis en interesse maken jou de belangrijkste gesprekspartner inzake systemen en netwerken voor jouw klant.


wij bieden:

een aantrekkelijk salaris met een mooi aanbod extralegale voordelen waaronder een wagen, onkostenvergoeding, maaltijdcheques
training en begeleiding op basis van je persoonlijke behoeften zodat we samen klaar zijn voor een next level
een waarde gedreven organisatie die korte communicatielijnen, openheid, en een no-nonsens ondernemersmentaliteit belangrijk vindt
kortom een ‘great place to work’ … dat zeggen we niet zelf. Dat zeggen jouw toekomstige 150 collega’smeer vacatures in Nazareth >
Eenvoudig solliciteren
Solliciteer rechtstreeks bij dit bedrijf.
Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze sollicitatie.


Wanneer je een account aanmaakt, ga je akkoord met ons cookie beleid en privacybeleid. Je kan steeds afmelden voor berichten of al je gegevens verwijderen.
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >