vacature Medewerker Personeelsdienst - Deeltijds 80% in Veurne bij AZ West
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature Medewerker Personeelsdienst - Deeltijds 80% Veurne bij AZ West

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
Bezoek de jobsite van AZ West
Word gratis lid voordat je de website van het bedrijf bezoekt.
Je vindt er meer info over de job en je kan desgewenst solliciteren
pluspunten
geen skills opgegeven

Als medewerker van de personeelsdienst sta je samen met 3 collega’s maandelijks in voor een correcte en tijdige personeelsadministratie en loonverwerking. Op regelmatige basis ga je in overleg met het sociaal secretariaat omtrent wijzigingen in het loonpakket of het verwerken van de lonen. 

 Jobomschrijving:

Je vult sociale documenten (vb. eindeloopbaan, arbeidsongeval, aanvragen tijdskrediet,…) in en zorgt ervoor dat de personeelsleden de vereiste documenten tijdig invullen. Bij de contractwijzigingen voer je de nodige aanpassingen door in het loonpakket (HORA). Alle nodige documenten rond personeelsadministratie worden steeds bijgehouden in de personeelsdossiers. 

Daarnaast verwerk je ook de gegevens m.b.t. de arbeidsprestaties (vb. tiklijsten, ziekte- en verlofgegevens). Je controleert, berekent en volgt de gegevens m.b.t. onregelmatige arbeidsprestaties op. 

Het opvolgen van de sociale reglementering behoort ook tot jouw takenpakket. Je bespreekt onduidelijkheden met de medewerkers en verzamelt bijkomende informatie om de nieuwe reglementering correct toe te kunnen passen in de personeelsadministratie. 

Als medewerker van de personeelsdienst sta je in voor het informeren, begeleiden en helpen van de interne medewerkers bij vragen rond personeelsadministratie (bv. vragen over de loonfiches, tijdskrediet, Vlaams opleidingsverlof, …). 

Je staat in voor een optimale informatiedoorstroming. Hierbij neem je deel aan het werkoverleg, rapporteer je aan het diensthoofd en formuleer je suggesties of voorstellen voor een betere, klantgerichte dienstverlening. 

 Ons gewenste profiel:

Ben jij in het bezit van een bachelordiploma (bij voorkeur sociaal werk - personeelswerk, rechtspraktijk, …) of gelijkwaardig door ervaring? Heb jij een bijzondere interesse en reeds een aantal jaarervaring in de personeelsadministratie? Is jouw kennis rond de sociale wetgeving up-to-date? Ben je klantvriendelijk en discreet? 

 Eenvoudig solliciteren
Solliciteer rechtstreeks bij dit bedrijf.
Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze sollicitatie.


Wanneer je een account aanmaakt, ga je akkoord met ons cookie beleid en privacybeleid. Je kan steeds afmelden voor berichten of al je gegevens verwijderen.
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >