vacature HR Medewerker (m/v/x) in Gent bij Forensisch Psychiatrisch Centra
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature HR Medewerker (m/v/x) Gent bij Forensisch Psychiatrisch Centra

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
Bezoek de jobsite van Forensisch Psychiatrisch Centra
Word gratis lid voordat je de website van het bedrijf bezoekt.
Je vindt er meer info over de job en je kan desgewenst solliciteren
pluspunten
geen skills opgegeven

We zoeken een hr administrator - plannerJobomschrijving:

Als HR Medewerker bij FPC Gent speel je een cruciale rol in het aantrekken en ontwikkelen van talent.

Je bent binnen de HR afdeling het aanspreekpunt voor potentiële kandidaten en leidinggevenden met betrekking tot de werving -en selectieprocedure en je biedt administratieve ondersteuning met als doel het personeelsbeleid te optimaliseren.

 *

Jouw hoofdtaken

 *

Je biedt essentiële administratieve ondersteuning voor ons HR beleid.

Een belangrijk aspect van je rol is de actieve deelname aan diverse HR-projecten, waaronder rekruteringsacties om het beste talent aan te trekken. Je werkt aan innovatieve wervingsstrategieën en organiseert job evenementen. Daarnaast ben je bedreven in het gebruik van (social) rekruteringskanalen, het contact leggen en screenen van kandidaten en het organiseren van interviews.


Je staat in voor een vlekkeloos beheer van stagiairs (scholen benaderen, stages inplannen, verzorgen van het onthaal,...).

Je zorgt samen met de dienst planning dat opleidingsaanvragen efficiënt worden verwerkt en opgevolgd, je bent betrokken bij de organisatie van interne en externe opleidingen.

Als aanspreekpunt voor HR-software speel je een cruciale rol bij het beheren van lopende tickets en releases waardoor ons HR proces soepel verloopt.

Je informeert de medewerkers over verschillende HR-aangelegenheden (bvb. opleidingsinformatie).

Last but not least, zorg je nauwlettend voor de opvolging van arbeidsongevallen, inclusief aangifte en administratieve verwerking.

Je rapporteert regelmatig over de voortgang en eventuele uitdagingen van je lopende initiatieven en projecten aan de HR Manager.

 *

Word jij onze nieuwe collega en help je ons team om te groeien? We kijken uit naar je sollicitatie en verwelkomen je graag in ons dynamische team!Ons gewenste profiel:

Werken in FPC Gent betekent werken in het spanningsveld tussen behandelen en beveiligen. Het is belangrijk dat medewerkers van FPC Gent communicatief sterk zijn, sterk in hun schoenen staan, teamplayers zijn en stressbestendig zijn. Als dit alles je aanspreekt, lees dan even verder wat we graag willen dat je meebrengt naar FPC Gent.
?
Je hebt een bachelor diploma (of gelijkwaardig door ervaring).
Je bent communicatief sterk, diplomatisch, zeer goed georganiseerd, nauwkeurig en planmatig.
Je bent een doorzetter die met het nodige geduld zijn taken zal afronden op een integere en deskundige manier.
Je bent iemand die autonoom kan werken en prioriteiten weet te stellen bij spoedeisende situaties.
Het MS Office pakket (Word, Excel, PowerPoint) beheers je vlot en je hebt ook interesse in andere softwarepakketten.
?
Herken je jezelf hierin? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken binnen ons team!wij bieden:

Naast een maatschappelijk relevante en boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie gelegen te Gent, bieden wij een voltijdse overeenkomst met dagdiensten van maandag tot vrijdag.
?
We bieden je een uitgebreid pakket aan opleidingsmogelijkheden aan, dat bestaat uit groepsopleidingen (waaronder een opleiding fysieke weerbaarheid), een uitgebreid pakket e-learnings en tal van andere opleidingen op maat van de functie.
?
Voor deze interessante job krijg je een aantrekkelijk salaris, volgens IFIC baremaschaal 14. We vullen dit graag voor je aan met een groepsverzekering (pensioensparen, invaliditeits- en overlijdensverzekering, verzekering gewaarborgd loon), hospitalisatieverzekering, ADV-dagen, maaltijdcheques en een eindejaarspremie. Daarnaast zijn er enkele leuke extra's zoals een eindejaarsgeschenk, een jaarlijks spetterend personeelsfeest, een teambuildingbudget,... Er is voldoende gratis parking voor het centrum. Voor de fietsers is er een kleedkamer met douche en locker aanwezig en kunnen de fietsen overdekt gestald worden. We stimuleren ook duurzame mobiliteit. Daarom is er een derdebetalersregeling met de NMBS, een fietsenvergoeding (0.25 EUR/km), een carpoolbeleid, flexibel woon-werkverkeer, etc.meer vacatures in Gent >
Eenvoudig solliciteren
Solliciteer rechtstreeks bij dit bedrijf.
Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze sollicitatie.


Wanneer je een account aanmaakt, ga je akkoord met ons cookie beleid en privacybeleid. Je kan steeds afmelden voor berichten of al je gegevens verwijderen.
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >