Het salaris of loon van een projectleider Bouw
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia

vacatures plaatsen
magazine
Clickimage

Mijn CV

Mijn JOBS

leden
Het salaris of loon van een projectleider Bouw
Het salaris of loon van een projectleider Bouw Het loon van een projectleider bouw wordt berekend naargelang de taken, vaardigheden en ervaring als projectleider. Dit salaris mag je als projectleider in de bouw verwachten…

Het loon van een projectleider zonder ervaring: 3.000
Als je net van de schoolbanken komt, dan kan je als projectleider reeds op een aardig startloon rekenen namelijk rond de 3.000 euro. 

Projectleider: vermomde werfleider
Kans is echter ook groot dat je eerst enkele jaren dezelfde taken als een werfleider of junior-projectleider Bouw zal hebben en in dat geval ligt je salaris gelijk met het loon van een werfleider. Dit loon start aan 2.500 euro bruto per maand. 

Ervaring staat gelijk aan een hoger loon als projectleider Bouw
Heb je de nodige ervaring in je rugzak zitten? Dan kan je als projectleider Bouw een hoger maandloon eisen. Met meer dan 3 jaar relevante ervaring en de juiste opleiding op zak (Master) dan kan je salaris als projectleider al snel boven de 4.000 euro bruto liggen per maand. 

Een senior projectleider met veel verantwoordelijkheid kan zelfs een salaris boven de 5.000 euro bruto per maand ontvangen. 

Veel hangt af van welke ervaring de projectleider heeft en of het bouwbedrijf waar je zal werken veel andere projectleiders heeft. Enkele voorbeelden van een hoger loon voor een projectleider:

Een grote factor is ook of er een projectmanager aanwezig is of niet die samen met jou de verantwoordelijkheid opneemt. Is deze projectmanager er niet en rapporteer je rechtstreeks aan het management dan zal je loon nog iets hoger liggen

Extralegale voordelen waar je als projectleider mag op rekenen
Zoals elke job met verantwoordelijkheid in België kan je ook hier rekenen op enkele extralegale voordelen zoals:

Zo goed als elke projectleider zal een wagen ter beschikking krijgen alleen is de vraag welke wagen dit zal zijn en welk privégebruik mogelijk is. In veel gevallen zal dit een personenwagen zijn die ten volle privé mag gebruikt worden maar dit is niet steeds het geval. 

 

Bekijk vacatures voor Projectleider in de bouw ▶
meer artikels over Projectleider in de bouw ▶
© WorkTalia | Cooky Policy | Privacy Policy | Hosting by COMBELL
Combell Hosting

worktalia

profiel

mijn JOB

dossiers
vacatures plaatsen
job plaatsen
neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Gratis CV in pdf + 50 templates
Anoniem: geen persoonlijke info
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >