Vacatures bij Pfizer Manufacturing in Puurs-Sint-Amands - Puurs
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures
Werken bij Pfizer Manufacturing in Puurs-Sint-Amands - Puurs
vacatures
jobsite
website
route
Geneesmiddelen maken is één ding. Ze op de markt brengen iets anders. Daar weten de medewerkers in Elsene alles van. Zij ontfermen zich over medische opvolging, registratie, prijs-en terugbetaling tot het vermarkten van geneesmiddelen Elk van de 240 medewerkers - van medisch en financieel adviseur tot communicatiemedewerkers, marketing, kwaliteitsbewaking, salesteam en juriste - in ‘La Plaine’ heeft zijn eigen expertise. Die wordt ingezet om innovatieve geneesmiddelen, oncologische middelen, vaccins en zelfs geneesmiddelen die uit patent gaan op de markt te brengen én te houden. En uiteraard ook om de overheid, artsen, specialisten, apothekers, ziekenhuizen en academische instellingen te woord te staan.

Werken bij Pfizer Manufacturing in Puurs-Sint-Amands - Puurs


jobsite
website
route
andere vestigingen
Elsene
Pleinlaan 17
Geneesmiddelen maken is één ding. Ze op de markt brengen iets anders. Daar weten de medewerkers in Elsene alles van. Zij ontfermen zich over medische opvolging, registratie, prijs-en terugbetaling tot het vermarkten van geneesmiddelen

Elk van de 240 medewerkers - van medisch en financieel adviseur tot communicatiemedewerkers, marketing, kwaliteitsbewaking, salesteam en juriste - in ‘La Plaine’ heeft zijn eigen expertise.

Die wordt ingezet om innovatieve geneesmiddelen, oncologische middelen, vaccins en zelfs geneesmiddelen die uit patent gaan op de markt te brengen én te houden. En uiteraard ook om de overheid, artsen, specialisten, apothekers, ziekenhuizen en academische instellingen te woord te staan.
volgen
meer vacatures in Puurs-Sint-Amands - Puurs >
Pfizer Manufacturing is actief in volgende sectoren
Chemische sector
Farma
Industrie - Productie
alle bedrijven >
© WorkTalia | Kruishoutemsesteenweg 96, 9750 Kruisem (BE) | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | freelancers
vacatures zoeken
jobs

functies

je loon

sectoren

werkgever
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >