Vacatures bij Apok in Gent - Drongen
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures
Werken bij Apok in Gent - Drongen
vacatures
jobsite
website
route
Het Belgische APOK werd meer dan 60 jaar geleden opgericht en maakt deel uit van de internationale groep Fedrus International, een in BelgiŽ gebaseerde bouwmaterialengroep actief in de productie en distributie van dak- en gevelmaterialen en services. APOK biedt de dakwerker en gevelspecialist een totaalpakket van producten en diensten aan, zowel in hun filialen als via de online winkel. Met hun 30 filialen zijn zij niet enkel de grootste verdeler maar ook marktleider van dak- en gevelmaterialen in BelgiŽ. APOK staat in de sector bekend om zijn zeer klantgerichte service, zijn efficiŽnt logistiek netwerk, zijn maatwerk en uitgebreid winkelnetwerk. Expertise, technische ondersteuning, professionele opleidingscentra, maatwerk van zink, koper en aluminium, leveringen bij de klant en een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen zijn hierin essentieel. Met een team van 265 enthousiaste, ervaren en gedreven medewerkers blijft APOK bouwen aan een continue groei om de beste partner te zijn voor de dak-en gevelprofessional.

Werken bij Apok in Gent - Drongen


jobsite
website
route
Het Belgische APOK werd meer dan 60 jaar geleden opgericht en maakt deel uit van de internationale groep Fedrus International, een in BelgiŽ gebaseerde bouwmaterialengroep actief in de productie en distributie van dak- en gevelmaterialen en services.

APOK biedt de dakwerker en gevelspecialist een totaalpakket van producten en diensten aan, zowel in hun filialen als via de online winkel. Met hun 30 filialen zijn zij niet enkel de grootste verdeler maar ook marktleider van dak- en gevelmaterialen in BelgiŽ.

APOK staat in de sector bekend om zijn zeer klantgerichte service, zijn efficiŽnt logistiek netwerk, zijn maatwerk en uitgebreid winkelnetwerk. Expertise, technische ondersteuning, professionele opleidingscentra, maatwerk van zink, koper en aluminium, leveringen bij de klant en een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen zijn hierin essentieel.
Met een team van 265 enthousiaste, ervaren en gedreven medewerkers blijft APOK bouwen aan een continue groei om de beste partner te zijn voor de dak-en gevelprofessional.
volgen
meer vacatures in Gent - Drongen >
Apok is actief in volgende sectoren
Drongen I bedrijventerrein
Gent zuid bedrijventerreinen
Bouw - Constructie
alle bedrijven >
© WorkTalia | Kruishoutemsesteenweg 96, 9750 Kruisem (BE) | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | freelancers
vacatures zoeken
jobs

functies

je loon

sectoren

werkgever
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >