Vacatures bij Maatwerkbedrijf Interwest in Veurne
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures
Werken bij Maatwerkbedrijf Interwest in Veurne
vacatures
jobsite
website
route
InterWest is een maatwerkbedrijf dat meer dan 500 werknemers tewerkstelt op zijn sites in Veurne en Diksmuide. Onze hoofdactiviteiten zijn co-packing, houtbewerking, diensten, inhouse en allerhande losse opdrachten zoals het samenstellen van uw promotie-materiaal. Met meer dan 45 jaar ervaring is onze inpakafdeling uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende loonverpakkers in de Benelux. Een sterke knowhow, meer dan 40 planningslijnen en ruim 200 gemotiveerde werknemers staan tot uw dienst om uw verpakkingszorgen en capaciteitsproblemen weg te nemen. Met ons uitgebreid machinepark kan onze houtafdeling u een divers gamma van toepassing aanbieden: op maat zagen, frezen, boren, schaven,…Bovendien is het volledig productieproces in eigen beheer: we ontwikkelen uw ideeën, maken uw modellen productierijp… Kortom, we vertrekken van brute plank en eindigen bij een afgewerkte slaapkamer.

Werken bij Maatwerkbedrijf Interwest in Veurne


jobsite
website
route
InterWest is een maatwerkbedrijf dat meer dan 500 werknemers tewerkstelt op zijn sites in Veurne en Diksmuide. Onze hoofdactiviteiten zijn co-packing, houtbewerking, diensten, inhouse en allerhande losse opdrachten zoals het samenstellen van uw promotie-materiaal.

Met meer dan 45 jaar ervaring is onze inpakafdeling uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende loonverpakkers in de Benelux. Een sterke knowhow, meer dan 40 planningslijnen en ruim 200 gemotiveerde werknemers staan tot uw dienst om uw verpakkingszorgen en capaciteitsproblemen weg te nemen.

Met ons uitgebreid machinepark kan onze houtafdeling u een divers gamma van toepassing aanbieden: op maat zagen, frezen, boren, schaven,…Bovendien is het volledig productieproces in eigen beheer: we ontwikkelen uw ideeën, maken uw modellen productierijp… Kortom, we vertrekken van brute plank en eindigen bij een afgewerkte slaapkamer.
volgen
meer vacatures in Veurne >
Maatwerkbedrijf Interwest is actief in volgende sectoren
Social profit
Industrie - Productie
Maatwerkbedrijven
alle bedrijven >
© WorkTalia | Kruishoutemsesteenweg 96, 9750 Kruisem (BE) | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | freelancers
vacatures zoeken
jobs

functies

je loon

sectoren

werkgever
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >