Vacatures bij Proviron Functional in Oostende
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures
Werken bij Proviron Functional in Oostende
vacatures
jobsite
website
route
#weareproviron Niet zomaar een hashtag, ‘We-are-proviron’ is ons handelsmerk, waar we trots op zijn omdat het de solidariteit binnen ons bedrijf symboliseert. Werken bij Proviron is werken in een familiale sfeer binnen een internationale omgeving met wereldwijde activiteiten op verschillende sites en met diverse specialisaties in de afzonderlijke business units. Als gerenommeerde speler in de chemische sector staan we bekend om onze uitstekende service. ‘Going the extra mile with a smile’ is een attitude die doorheen de hele organisatie terug te vinden is; van het onthaal in de verkoopsafdeling tot de medewerkers op de productievloer; van het onderhoudsteam tot de administratie: iedereen is met elkaar verbonden. Onze familie breidt regelmatig uit om onze gezonde groei te ondersteunen. Wij zoeken dan ook mensen die zich thuis voelen in een no-nonsense organisatie waar initiatief nemen en een ‘get-up-and-go mindset’ nog echt gewaardeerd worden.

Werken bij Proviron Functional in Oostende


jobsite
website
route
#weareproviron
Niet zomaar een hashtag, ‘We-are-proviron’ is ons handelsmerk, waar we trots op zijn omdat het de solidariteit binnen ons bedrijf symboliseert. Werken bij Proviron is werken in een familiale sfeer binnen een internationale omgeving met wereldwijde activiteiten op verschillende sites en met diverse specialisaties in de afzonderlijke business units.

Als gerenommeerde speler in de chemische sector staan we bekend om onze uitstekende service. ‘Going the extra mile with a smile’ is een attitude die doorheen de hele organisatie terug te vinden is; van het onthaal in de verkoopsafdeling tot de medewerkers op de productievloer; van het onderhoudsteam tot de administratie: iedereen is met elkaar verbonden.

Onze familie breidt regelmatig uit om onze gezonde groei te ondersteunen. Wij zoeken dan ook mensen die zich thuis voelen in een no-nonsense organisatie waar initiatief nemen en een ‘get-up-and-go mindset’ nog echt gewaardeerd worden.
volgen
meer vacatures in Oostende >
Proviron Functional is actief in volgende sectoren
Chemische sector
alle bedrijven >
© WorkTalia | Kruishoutemsesteenweg 96, 9750 Kruisem (BE) | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | freelancers
vacatures zoeken
jobs

functies

je loon

sectoren

werkgever
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >