Vacatures bij Trappen Tersago in Sint-Gillis-Waas
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures
Werken bij Trappen Tersago in Sint-Gillis-Waas
vacatures
jobsite
website
route
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat na enkele jaren in de algemene binnenschrijnwerken besloten heeft zich verder te specialiseren in het vervaardigen van houten trappen. Om een topkwaliteit te kunnen garanderen is er dan ook recent ge´nvesteerd in moderne machines.Al onze producten worden in eigen atelier geproduceerd en nog steeds op ambachtelijke wijze; van boomstam tot afgewerkt product. Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.

Werken bij Trappen Tersago in Sint-Gillis-Waas


jobsite
website
route
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat na enkele jaren in de algemene binnenschrijnwerken besloten heeft zich verder te specialiseren in het vervaardigen van houten trappen.

Om een topkwaliteit te kunnen garanderen is er dan ook recent ge´nvesteerd in moderne machines.Al onze producten worden in eigen atelier geproduceerd en nog steeds op ambachtelijke wijze; van boomstam tot afgewerkt product.

Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.
volgen
meer vacatures in Sint-Gillis-Waas >
Trappen Tersago is actief in volgende sectoren
Bouw - Constructie
alle bedrijven >
© WorkTalia | Kruishoutemsesteenweg 96, 9750 Kruisem (BE) | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | freelancers
vacatures zoeken
jobs

functies

je loon

sectoren

werkgever
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >