Vacatures bij iO. - Prado in Gent - Afsnee & Sint-Denijs-Westrem
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures
Werken bij iO. - Prado in Gent - Afsnee & Sint-Denijs-Westrem
vacatures
jobsite
website
route
Rond is een ambitieuze onderneming die in 2017 ontstaan is uit een (r)evolutionaire ontwikkeling van oprichter Bart De Backer. Op basis van jarenlange ervaring in de sector werkte hij aan compleet nieuwe versie van een product dat reeds 70 jaar onveranderd is gebleven… het stopcontact. Voor de ontwikkeling van het idee tot het product dat het vandaag is liet Bart zich omringen door een team van gedreven mensen met de juiste kennis. Vandaag bestaat het ROND gamma uit een collectie van stopcontacten, schakelaars en datapunten. Om ROND als bedrijf naar het volgende niveau te brengen werd begin 2022 een verregaande samenwerking aangegaan met het door Thibault Renson opgerichte bedrijf prado uit Veurne. Prado brengt met z’n innovaties rust op het plafond, ROND doet hetzelfde op de muur. ‘Show what you want, hide what you need’ beschrijft deze gedeelde visie perfect. Heb je een passie voor interieur en technologie met daarnaast een sterk oog voor detail, dan ben jij mogelijk de juiste persoon om het ROND team te versterken.

Werken bij iO. - Prado in Gent - Afsnee & Sint-Denijs-Westrem


jobsite
website
route
Rond is een ambitieuze onderneming die in 2017 ontstaan is uit een (r)evolutionaire ontwikkeling van oprichter Bart De Backer. Op basis van jarenlange ervaring in de sector werkte hij aan compleet nieuwe versie van een product dat reeds 70 jaar onveranderd is gebleven… het stopcontact. Voor de ontwikkeling van het idee tot het product dat het vandaag is liet Bart zich omringen door een team van gedreven mensen met de juiste kennis. Vandaag bestaat het ROND gamma uit een collectie van stopcontacten, schakelaars en datapunten.

Om ROND als bedrijf naar het volgende niveau te brengen werd begin 2022 een verregaande samenwerking aangegaan met het door Thibault Renson opgerichte bedrijf prado uit Veurne. Prado brengt met z’n innovaties rust op het plafond, ROND doet hetzelfde op de muur. ‘Show what you want, hide what you need’ beschrijft deze gedeelde visie perfect.

Heb je een passie voor interieur en technologie met daarnaast een sterk oog voor detail, dan ben jij mogelijk de juiste persoon om het ROND team te versterken.
volgen
meer vacatures in Gent - Afsnee & Sint-Denijs-Westrem >
iO. - Prado is actief in volgende sectoren
Bouw - Constructie
Gent zuid bedrijventerreinen
The Loop / expo Gent
alle bedrijven >
© WorkTalia | Kruishoutemsesteenweg 96, 9750 Kruisem (BE) | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | freelancers
vacatures zoeken
jobs

functies

je loon

sectoren

werkgever
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >