Assistent calculator bouw
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia

vacatures plaatsen
magazine
Clickimage

Mijn CV

Mijn JOBS

leden
Assistent calculator bouw
Assistent calculator bouw Manusje van alles die assistent calculator in de bouw. Dit zijn de taken van een assistent calculator.

Deze assistent is de evenknie van de calculator of projectleider
Velen zien een assistent als een ondergeschikte maar bij een assistent calculator is dit niet echt het geval. De taken van de assistent calculator overlappen vele functies en maakt daarom dat deze functie soms nog moeilijker in te vullen is dan een voltijdse bouwkundig calculator. 

Een assistent calculator staat de calculator, werfleider en of projectleider bij in vele taken en de assistent calculator beheerst deze taken volledig zodat hij autonoom kan werken. 

Enkele veel voorkomende taken van een assistent calculator in de bouw zijn:

Doorgroeien naar een andere functie als assistent calculator
In veel gevallen groeit de functie een assistent calculator binnen een bedrijf omdat er bepaalde functies ingevuld geraken of open komen te staan. De tussenliggende leegtes wordt in de eerste plaats ingevuld door bijvoorbeeld de calculator, werfleider of projectleider. Het is pas later dat men een persoon zoekt die overal kan bijspringen.

Welk diploma heeft een assistent calculator
Net als de opleiding van een calculator heeft een assistent calculator bij voorkeur minstens een professionele bachelor in handen maar in sommige gevallen is een diploma van secundair volwassenenonderwijs ook voldoende. Veel hangt af van de taken die men verwacht van de assistent. 

Veel assistent calculators stappen door naar een voltijdse calculator werfleider of projectleider. Vooral voor het takenpakket en de structuur binnen de functie. Het loon van assistent calculator is namelijk niet zo verschillende als het loon van een calculatorsalaris van een werfleider of loon van een projectleider.

 

Bekijk vacatures voor Calculator bouw ▶
meer artikels over Calculator bouw ▶
© WorkTalia | Cooky Policy | Privacy Policy | Hosting by COMBELL
Combell Hosting

worktalia

profiel

mijn JOB

dossiers
vacatures plaatsen
job plaatsen
neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Gratis CV in pdf + 50 templates
Anoniem: geen persoonlijke info
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >