vacature Interface & integratie specialist in Harelbeke bij Skylux
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature Interface & integratie specialist Harelbeke bij Skylux

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
Bezoek de jobsite van Skylux
Word gratis lid voordat je de website van het bedrijf bezoekt.
Je vindt er meer info over de job en je kan desgewenst solliciteren
pluspunten
Power Automate
Blender

We zoeken een interface & integratie specialistJobomschrijving:

Samen met het IT-team, de business en een externe partner werk je mee aan de digitale transformatie van Skylux. De komende jaren worden de bouwstenen van het nieuwe digitaal landschap gebouwd. Je komt bijgevolg in aanraking met diverse processen, applicaties en nieuwe technologieën in een ambitieuze roadmap.

Als interface en integratie specialist zorg je ervoor dat de diverse platformen op een correcte manier met elkaar geïntegreerd zijn. Samen met onze externe partner werk je het integratie framework verder uit. Je overziet en bewaakt het geheel, en zorgt voor vlotte stabiele integraties. 

Het schrikt je niet af om simultaan mee te werken aan projecten met focus op productie en sales. De diversiteit spreekt je aan en je haalt energie om deze uitdagingen te integreren in een modern data platform. 

Je werkt nauw samen met de .NET developers, data engineer en het IT digital team. Samen bouwen jullie het applicatie landschap uit. In jouw rol bewaak je de security, correctheid en stabiliteit van het integratie en interface proces. Je bent kritisch en vermijd onnodige data transfer. Je wordt gelukkig van goed werkende integraties. 

In deze functie kom je terecht in het developmentteam van Skylux, dat nu 4 personen telt en wordt uitgebreid naar 7 personen. Je krijgt de mogelijkheid om actief mee te werken aan de digitale transformatie van Skylux en komt zo in aanraking met de meest recente technologieën.  

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur binnen een familiale én groeiende omgeving. Wij staan voor een open bedrijfscultuur met gedreven collega’s en korte communicatielijnen. 

 Ons gewenste profiel:

In deze functie zijn we op zoek naar iemand die een eerste gelijkaardige werkervaring achter de rug heeft, of die in een vorige functie in aanraking is gekomen met integraties en interfaces. Een relevant bachelor- en/of masterdiploma is gevraagd. De termen PowerAutomate, Blendr, API… klinken je vertrouwd in de oren.

Als echte problem solver neem je een analytische en stressbestendige houding aan. Initiatief nemen en vlot communiceren met collega’s zijn voor jou vanzelfsprekende vaardigheden. Kennis van het Nederlands en het Engels is vereist.

Tot slot sta jij volledig achter onze bedrijfswaarden passion, create & respect. wij bieden:

Marktconforme brutoverloning
Maaltijdcheques: €8/dag
Groepsverzekering
Systeem van glijtijden (39u/week)
6 ADV-dagen
Cafetariaplan waarin je extra voordelen kan kiezen: elektrische wagen, (elektrische) fiets, laptop, tablet, smartphone, pensioensparen en/of extra verlofdagen
Dagelijks vers fruit
Gebruik fitness voor €7/maand
Mogelijkheid om relevante opleidingen (via o.a. Pluralsight), congressen en events bij te wonenmeer vacatures in Harelbeke >
Eenvoudig solliciteren
Solliciteer rechtstreeks bij dit bedrijf.
Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze sollicitatie.


Wanneer je een account aanmaakt, ga je akkoord met ons cookie beleid en privacybeleid. Je kan steeds afmelden voor berichten of al je gegevens verwijderen.
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >