Hoe een vacature plaatsen voor een recruiter
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia

vacatures plaatsen
magazine
Clickimage

Mijn CV

Mijn JOBS

leden
Hoe een vacature plaatsen voor een recruiter
Hoe een vacature plaatsen voor een recruiter Als je als werkgever op zoek bent naar een recruiter dan is de eenvoudigste manier een vacature voor een recruiter online te plaatsen.

Online vacatures plaatsen
Er zijn weinig plaatsen waar je een gratis vacature kan plaatsen voor een recruiter. De vacature online plaatsen doe je dan ook best via:

Om je recruiter-vacature te plaatsen mag je rekenen op een budget van minstens 500 euro en wil je de vacature voor recruiter op verschillende locaties plaatsen dan reken je best op 2.500 euro. 

Je zal niet zo veel kliks ontvangen dus kijk je best naar de kost per kandidaat. Deze zal ongeveer 20 euro zijn. Volledig afhankelijk van je jobaanbod en de locatie van je bedrijf

Waar letten kandidaten op bij een vacature van recruiter?
Recruiters zijn niet zo eenvoudig te vinden en net daarom zijn recruiters best kritisch als ze een vacature online lezen. Er is meer nodig om een recruiter te overtuigen dan enkel een hoog loon.

Functieomschrijving van de recruiter
Recruiters letten goed op de jobomschrijving in de vacatures. Zorg dat je als werkgever duidelijk de taken vermeld zodat je tijdens het sollicitatiegesprek geen teleurstelling wekt bij de kandidaat. 

Hoe meer verantwoordelijkheid de taken van de recruiter omvat, hoe sneller hij zal solliciteren. Dit komt door de simpele reden dat een recruiter nu reeds de meeste recruitment taken kent en uitvoert. Verantwoordelijkheid geeft dan die extra uitdaging mee aan de nieuwe job.

De opleiding van een recruiter is ondergeschikt aan de ervaring en vaardigheden van de recruiter. Laat in je vacature dus zeker de vrijheid voor sollicitanten uit andere richtingen of zonder master of bachelor. 

Loon naar werken: geef een recruiter waar hij of zij recht op heeft.
Het loon van een recruiter start net boven de 2.000 euro maar kan oplopen tot 3.000 euro bruto per maand voor een leidinggevende recruiter. Wat extralegale voordelen betreft zitten de recruiters bij de middenmoot. Onderstaande extralegale voordelen voor een recruiter zijn vrij standaard: 

Iets minder voorkomende voordelen zijn:

Een onkostenvergoeding en bedrijfswagen zijn zeldzaam voor recruiters tenzij ook klanten dienen te bezoeken of als het bedrijf meerdere vestigingen heeft. 

Waar willen recruiters werken?
Recruiters werken graag dicht bij huis. Kan je de recruiter een job aanbieden op minder dan 30 minuten rijden van hun woning, zullen ze zeker dieper ingaan op de vacature van je bedrijf. 

Bekijk vacatures voor Recruiter ▶
meer artikels over Recruiter ▶
© WorkTalia | Cooky Policy | Privacy Policy | Hosting by COMBELL
Combell Hosting

worktalia

profiel

mijn JOB

dossiers
vacatures plaatsen
job plaatsen
neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Gratis CV in pdf + 50 templates
Anoniem: geen persoonlijke info
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >