Vacature accountant assistant gooik
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
solliciteren
work/life
mijn loopbaan
vacatures
Vacature accountant assistant gooik
Vacature accountant assistant gooik Gooik is ondanks haar slechts 9.000 inwoners rijk aan financiŽle bedrijven die op zoek zijn naar accountants. Deze vacatures voor accountants komt door de strategische ligging in het Pajottenland tussen Ninove, Brussel en Halle. Welk loon, taken en vaardigheden zie je bij vacatures voor accountants assistants in Gooik?

Junior accountant assistant, senior accountant assistant en accountants
Er worden aardig wat verschillende functienamen gebruikt in de financiële wereld. In Gooik is dit niet anders. 

Belangrijk om te weten is dat accountant een beschermde titel is en dit vereist een stage en toelatingsexamen tot accountant. Omdat niet iedereen daar voor te vinden is, gebruikt men vaak de functie  accountant assistant. Voor de functie accountant assistant heb je nog steeds hogere economische opleidingen nodig maar vervalt de nood aan stage en toelatingsexamen.

Functieomschrijving: taken van een accountant assistant
Het takenpakket als accountant assistant is afhankelijk van het team dat je in valt.

Zo zal je als junior accountant assistant verantwoordelijk zijn voor:

Voor de vacature van een senior accountant assistent in Gooik zal je dan eerder de supervisie doen, het team leiden en direct klantcontact hebben. Deze klanten geef je ook professioneel fiscaal en financieel advies.

Junior accountant assistant kan je starten zonder ervaring maar voor senior accountant assistant heb je toch best 3 jaar relevante ervaring op zak. 

Welke opleidingen en vaardigheden heb je?
Om kans te maken als accountant assistant heb je best een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit of Master in een economische richting in handen. Opleidingen als accountant vind je aan de hogeschool en universiteit.

Best spreek je naast het Nederlands ook best een mondje Frans en Engels. Zeker omdat Gooik dicht bij Brussel ligt komen verschillende klanten uit Vlaams-Brabant en daar is het niet vreemd om Frans te spreken. Ook het Engels komt je goed uit want in het Pajottenland zijn internationale bedrijven actief. 

Het loon van een accountant assistant
Je mag als junior accountant assistant een loon verwachten van om en bij de 2.500 euro bruto. Als senior accountant assistant in Gooik mag je rekenen op een brutoloon van 3.000 tot 3.500. Daarnaast mag je ook rekenen op enkele extralegale voordelen die veel accountant assistants krijgt in de financiële sector zoals:

Als er één van bovenstaande voordelen wegvalt in de vacature van accountant assistant in Gooik is de kans sowieso groot dat het bedrijf dit compenseert via je loon of onkostenvergoeding. Dit komt omdat het loon van een accountant assistent nu eenmaal competitief moet zijn met andere bedrijven die zoeken naar financiële profielen.Veel zal wel afhangen van de grootte van het bedrijf of accountantskantoor waar je zal werken alsook je ervaring als accountant assistent. 

Als je vaak op de baan moet naar klanten ergens in het Pajottenland zoals Ninove, Halle of Brussel (Vlaams-Brabant) dan mag je zeker ook een bedrijfswagen met tankkaart verwachten. 

 
Bekijk vacatures voor Accountant ▶
meer artikels over Accountant ▶
© WorkTalia | Cooky Policy | Privacy Policy | Hosting by COMBELL
Combell Hosting

jobs

loopbaan

solliciteren

work/life

werkgever
neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Gratis CV in pdf + 50 templates
Anoniem: geen persoonlijke info
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >