North Sea Port: Gent haven en kanaalzone Oost
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

North Sea Port: Gent haven en kanaalzone Oost

sectoren > North Sea Port - Haven Gent - Terneuzen
North Sea Port: Gent haven en kanaalzone Oost

Gent Haven en Kanaalzone Oost neemt zowat 50 procent van het havengebied in en strekt zich uit van het noorden van Gent centrum tot Zelzate. Een waaier aan bedrijven en vacatures of korter: mogelijkheden zat!


Gent Oost zijn de dokken van de haven
Gent Oost is de centrale as van de haven. De kaaimuren en dokken van het kanaal Gent Terneuzen vormen de ideale locatie voor tal van watergebonden bedrijven.

De belangrijkste dokken zijn het Grootdok en het Sifferdok. Het Grootdok is op zijn beurt nog eens opgedeeld in 4 grote delen:

Verder naar het noorden toe hebben we nog enkele andere belangrijke maar kleinere dokken zoals het Kluizendok of het Rodenhuizedok. 

Rond de dokken zelf vinden we veel typische havenactiviteiten omwille van de gecombineerde bereikbaarheid voor zeeschepen, binnenschepen, vrachtwagen en treinen.

Aan de kaaimuren los van de dokken vinden we meer bedrijven die afhankelijk zijn van het kanaal voor toevoer of afvoer van goederen.

Elektriciteitscentrale, windmolens en een metaalbedrijf
Heel typerend voor het oosten van de haven zijn vooral de elektriciteitscentrale van Rodenhuize, de vele windmolens (Storm) en het staalbedrijf Arcelormittal Gent.

Hoe zoek je vacatures in Gent Oost Nort Sea Port?
Gezien het uitgestrekte gebied, tussen het Grootdok en Zelzate ligt meer dan 20 km ringweg  R4, kan je zoeken via de gemeenten die een deeltje Gent Oost bevatten

Natuurlijk zijn we hier om jullie leven eenvoudiger te maken dus hebben we vacatures voor Gent haven en kanaalzone Oost verzameld alsook de bedrijven van Gent haven en kanaalzone Oost.

Even opletten: doorzoek beter de volledige haven van Gent naar jobs
De haven is op zich niet zo groot en sommige bedrijven liggen soms maar 5 minuten verder van jou weg. Zo ligt het Skaldenpark letterlijk aan de overkant van de R4. En misschien vind je daar net je droomjob dus raden we aan om vooral ook te zoeken in onze selectie vacatures voor de haven van Gent North Sea Port. Desgewenst kan je ook de bedrijven van de haven van Gent terugvinden op dezelfde manier. 

meer artikels over North Sea Port - Haven Gent - Terneuzen ▶
© WorkTalia | Kruishoutemsesteenweg 96, 9750 Kruisem (BE) | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | freelancers
vacatures zoeken
jobs

functies

je loon

sectoren

werkgever
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >