HRBP avondopleidingen en cursussen
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
solliciteren
work/life
mijn loopbaan
vacatures
HRBP avondopleidingen en cursussen
HRBP avondopleidingen en cursussen Er zijn aardig wat cursussen, dagopleidingen en avondopleidingen tot HRBP. De vraag is echter welke opleiding tot HR business partner de juiste is voor jou

Verschillende soorten opleidingen tot HRBP
Aangezien er verschillende meningen zijn over de taken van een HR business partner zijn er ook verschillende opleidingen die je de verschillende taken aanleren. De grootste verschillen bij opleidingen zien we in het soort professionals:

De meeste cursussen, avondopleidingen en dagopleidingen zijn gericht naar de HR specialisten (payroll, recruitment, learning, employer branding, .. ) en lijnmanagement die de functie HRBP ambiëren of taken van de HR business partner wensen uit te voeren. 

Daarnaast zijn er ook opleidingen voor HR managers en bestaande HRBP’s die verder wensen te groeien.

Welk doel hebben de opleidingen tot HRBP?
De meeste opleidingen tot HRBP hebben tot doel dat de deelnemers overschakelen van administratieve en verwerkende taken naar strategische taken. Dit kan zowel voor de werking binnen de personeelsdienst zijn als de HR passend maken binnen de volledige bedrijfsstrategie.

Zo zullen de deelnemers leren:

Welke opleiding kies je?
In de eerste plaats kijk je of de opleiding geschikt is voor jou als deelnemer. Dit betekent dat je het profiel of doelgroep van de opleiding nakijkt en jezelf daarin terugvindt. 

Op de tweede plaats moet je kijken of de opleiding inhoudelijk meerwaarde biedt voor jou als HR professional. Bevat de opleiding punten die je bij je huidige werkgever kan gebruiken en zo verder kan groeien of bevat ze net items die je in staat stellen om te solliciteren op vacatures van HR business partner. Plan dus eerst je eigen toekomst en carrière alvorens je in te schrijven.

Prijs van de HRBP opleidingen
HR business partner worden is niet voor iedereen weggelegd en de bijkomende opleidingen zijn daarom ook een vrij niche gebeuren. Niche voor een hogere doelgroep betekent vaak een hoge prijs en dit is hier ook het geval. Als je deze kostprijs echter tegenover de meerwaarde plaats valt ze goed mee en wordt ze snel terugverdient binnen je carrière of als bedrijf wanneer je een HR werknemer inschrijft. 

De HRBP opleidingen voor HR specialisten kosten tussen de 2.500 en 3.500 euro

DE HRBP opleidingen voor managers en bestaande HR business partners starten vanaf 6.000 euro

Bekijk vacatures voor HRBP - HR business partner ▶
meer artikels over HRBP - HR business partner ▶
© WorkTalia | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | Hosting by COMBELL
Combell Hosting

jobs

loopbaan

solliciteren

work/life

werkgever
neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Gratis CV in pdf + 50 templates
Anoniem: geen persoonlijke info
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >